Greek Rider

Αυτόνομος σχολιασμός άνευ προκαταλήψεων

Εκδικούμαι το ΠΑΣΟΚ, καταψηφίζω το ΠΑΣΟΚ

Posted by greekrider στο Ιουνίου 12, 2012

Προσωπικά, πιστεύω ότι όχι απλά η Χρυσή Αυγή, ούτε καν ο ίδιος ο Χίτλερ ή οι ανώτεροι αξιωματικοί των ΣΣ, αλλά ούτε καν ο ίδιος ο διάβολος δεν μπορεί να συγκριθεί με την κακία και το μίσος που επέδειξε το ΠΑΣΟΚ στις κατώτερες οικονομικά κοινωνικές τάξεις. Αυτούς δηλαδή που κέρδιζαν από 1000 ευρώ και κάτω σε ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα.

Γιατί βεβαίως οι κατώτερες οικονομικά κοινωνικές τάξεις του 1978-1983 έγιναν μετά από 30 χρόνια μεσαίες τάξεις τουλάχιστον. Δεν μιλάω γι’ αυτούς!

Μιλάω για τους φτωχούς του σήμερα που το ΠΑΣΟΚ τους εξευτέλισε, τους έβρισε, τους λοιδόρησε, μόνο και μόνο για να μπορέσει μετά μέσω της προπαγάνδας όλων των ΜΜΕ να τους εκτελέσει στα 6 μέτρα χωρίς δίκη.

Θυμίζω π.χ. πόσο υποτίμησε η Διαμαντοπούλου τους καθηγητές της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης, πώς ο Πάγκαλος τόλμησε να πει σε υπαλλήλους και του ιδιωτικού τομέα, που δεν πήγαν ποτέ στην ζωή τους διακοπές επειδή συνέχεια δούλευαν, το περίφημο «μαζί τα φάγαμε». Μέχρι και ο Λοβέρδος τα έβαλε λίγες μέρες πριν τις εκλογές με πόρνες για να βγει στις εκλογές. Η αύξηση της ανεργίας-δυστυχίας έγινε μέρος του προγράμματος εξυγίανσης του ΠΑΣΟΚ μέσω της «αναδιάρθρωσης» της οικονομίας…

Αλλά το χειρότερο από όλα, το ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ αποφεύγει να μιλήσει για τα θύματα της πολιτικής του τα οποία ζητάνε επανόρθωση.

Σε ποιους απευθύνεται λοιπόν πλέον το ΠΑΣΟΚ; Σε ποιες οικονομικές τάξεις; Είναι κόμμα φοβισμένων συνταξιούχων που φοβούνται όπως τους λένε τα εκδοτικά συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ μήπως χάσουν τη σύνταξή τους; Μήπως είναι κόμμα του πιο ακραίου παρακράτους-μαφία της δημόσιας διοίκησης; Ποιοι θα κλάψουν για το ένοχο ΠΑΣΟΚ εκτός από τα παλικάρια του που είχαν έτοιμη επετηρίδα καριέρας;

Πώς θα εμφανίσουν τώρα οι κλέφτες τα κλεμμένα που έχουν σε όφ σορς σε όλο τον κόσμο και τι θα τα κάνουν; Μόνο ο Άκης φέρεται να είχε στο όνομά του 800 εκατομμύρια, και πόσοι ακόμη Άκηδες υπάρχουν και υπήρχαν μέσα στο ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια…Τόσοι όσοι χρειαζόταν για να χρεωκοπήσει η Ελλάδα.

Ποσά που ισοδυναμούν με τα αποθεματικά όλων των ασφαλιστικών ταμείων, με όλες τις περικοπές στο δημόσιο και με όλες τις λήξεις μετενέργειας στον ιδιωτικό τομέα….

Που θα ήταν το ΠΑΣΟΚ αν δεν είχε από πίσω του τα μεγαλύτερα οικονομικά, εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα;

Πόσο ρατσιστικό κόμμα εναντίον των φτωχών έγινε το ΠΑΣΟΚ μέλη του οποίου ίσως άρχισαν να θεωρούν την φτώχεια γενετικά προσδιορισμένο χαρακτηριστικό; Γι’ αυτό και ερωτώ αν έγιναν ρατσιστές, όπως άλλωστε είναι όλοι οι καραμπινάτοι νεοφιλελεύθεροι που θεωρούν τους φτωχούς γενετικά κατώτερα όντα που λόγω της γονιδιακής τους κατωτερότητας έμειναν φτωχοί και γι’ αυτό θα πρέπει να υποστούν τις αυθαιρεσίες και την εκμετάλλευση των πλουσίων. Γι’ αυτό λέω ότι αυτοί οι ΠΑΣΟΚοι όπως άλλωστε και οι νεοφιλελεύθεροι που σκέφτονται κατά κανόνα έτσι, είναι χειρότεροι από τους Χιτλερικούς.

Έως σήμερα πάντως μεταμέλεια μηδέν. Το δείχνουν τα παχυλά λόγια τους και η πολυλογία τους. Το δείχνει κυρίως το κούνημα του δακτύλου του «Μπένη» όταν μιλάει με στόμφο και εμφανές μίσος, προς ποιον άραγε, προς τους φτωχούς που εκτέλεσε; Προς τις οικογένειές τους που έμειναν χωρίς εισόδημα; Προς τους ανέργους; Προς ποιους κουνάει το δάκτυλο;!

Το πρωτοπαλίκαρο της ρατσιστικής οικονομικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που θεώρησε ότι οι φτωχοί θα πρέπει να πεθάνουν για να ζήσουν οι πλούσιοι που χρηματοδοτούν το ΠΑΣΟΚ και δέχτηκε αυτό τον ρόλο για να γίνει μετά ο ίδιος πρόεδρος του…

Και πάνω από όλα, παρά το ότι το ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να κάνει μεταρρυθμίσεις και δήθεν «όσοι θίγονταν»  δεν το άφησαν,  θυμηθείτε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε ΚΑΜΙΑ θεσμική μεταρρύθμιση. Το ΠΑΣΟΚ έκανε μόνο χυδαίες μειώσεις μισθών στο ιδιωτικό και δημόσιο και έβαλε άτακτα και τυφλά φόρους κατά κανόνα σε όσους ήταν στον πάτο της εισοδηματικής πυραμίδας. Όσοι κέρδιζαν από 1000 ευρώ και κάτω ήταν εκείνοι που σήμερα έμειναν άνεργοι ή υπέστησαν τις μεγαλύτερες ποσοστιαίες μειώσεις.  Αυτοί ήταν το 90% των θυμάτων της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Τους φτωχούς τους εκτέλεσε, τους μεσαίους τους άφησε με μικρή πίεση και τους πλούσιους δεν τους άγγιξε καθόλου, όπως λέει και ο Γιούνκερ : Γιούνκερ: «Δεν έχω δει κανέναν πλούσιο στην Ελλάδα να κλαίει».

Το πρωτοπαλίκαρο της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης του ελληνικού πληθυσμού είναι τώρα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κουνάει και από πάνω απειλητικά το δάχτυλό του ενάντια σε αυτούς που έστειλε στον άλλο κόσμο λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης που τους προκάλεσε.

Όσοι ζούμε ακόμη ας βάλουμε με την ψήφο μας, το δάκτυλο που μας κουνάει ο ΜΠΕΝΗ εκεί που πρέπει!

Εκδικούμαι το ΠΑΣΟΚ, καταψηφίζω το ΠΑΣΟΚ, για τα κακά που προκάλεσε σε εμένα, στην οικογένειά μου, στον ευρύτερο κοινωνικό μου περίγυρο.

Καταψηφίζω το κόμμα που είναι η ταφόπλακα των κατώτερων κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων. Έτσι θα το θυμάται ο λαός τα επόμενα 40 χρόνια.

Advertisements

6 Σχόλια to “Εκδικούμαι το ΠΑΣΟΚ, καταψηφίζω το ΠΑΣΟΚ”

 1. Καλησπέρα GR,

  αυτό που εγώ βλέπω, ειδικά στον Βενιζέλο, είναι ένας απύθμενος σαδισμός!

  Όσο για τα θύματα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, τα οποία ζητάνε επανόρθωση, δεν ζητάνε όλα: κάποια από αυτά έφυγαν ήδη για αλλού..

  Επίσης:
  The War against the Poor(read online):
  http://www.questia.com/PM.qst?a=o&d=30396465

 2. Ηλίας said

  Γιατί δεν μετονομάζονται σε Πανελλήνιο Νεοφιλελεύθερο κίνημα ? ΠΑ.ΝΕ.Κ. . Επίσης με ενοχλεί που μιλάνε για την Ε.Ε. το ευρώ (και τα υπόλοιπα κόμματα) και την παραμονή μας σε αυτά ως ζήτημα ζωής κ θανάτου , αλλά δεν τους έχω ακούσει να μιλάνε έτσι για την δικαιοσύνη που κάνει τα στραβά μάτια, για τη διαφάνεια και για τους παχουλούς μισθούς τους που δεν έχουν κόψει ούτε 1 ευρώ! Αφού αυτή η οικονομική ένωση είναι μια ένωση που στη βάση της μεθοδεύονται νεοφιλελεύθερες τακτικές (αν τα έχω καταλάβει σωστά) Οπότε για πιο λόγο θα πρέπει να λέμε όλοι ΝΑΙ λες και πρόκειται για την πατρίδα και το λαό της ? Ακόμα και τα κανάλια περνάνε μηνύματα στον κόσμο ότι πρώτα είμαστε υπέρμαχοι του »νεοφιλελεύθερου ευρώ» και μετά είναι όλα τα άλλα . Τι λες ρε καραμήτρο Καψή ! Είχα την εντύπωση ότι το δίλημμα μέσα στην ΕΕ ή έξω , αποτελούν δύο πολιτικές θέσεις.Αυτό είναι αντικειμενική δημοσιογραφία ?? RIDER Αγαπημένο ποστ σου είναι το: Νεοφιλελευθερισμός για ευκατάστατα ελληνάκια

 3. giannisf said

  Σώστα όλα αυτά που λες!Την ίδια ακριβώς λογική έχει και η ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή κατά κάποιο τρόπο έγινε και αυτό δεξιά και μάλιστα σκληρή νεοφιλελεύθερη δεξιά!

  Γιάννης

  ΥΓ Καλή αρχή στο νέο site

  • greekrider said

   Η σκληρή νεοφιλελεύθερη δεξιά χρειάζεται βέβαια και τον αυταρχισμό και τα φτωχά μεροκάματα για να ευδοκιμήσει. Οπότε το ΠΑΣΟΚ σύντομα θα πρέπει να υιοθετήσει και τις πολιτικές απόψεις της Χρυσής Αυγής για να βγει το οικονομικό του πρόγραμμα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: